Alle 13 Goed met Hans van Houten

Zaterdag van 15:00 tot 16:00 uur

Alle 13 goed! met Hans van Houten!

Wat is mijn overeenkomst met zanger Rick Astley? We zijn beiden over de 50 en beginnen tegelijk aan een comeback. Ik ga weer radio maken en terug naar de roots van de jaren ’80. Toen begon ik als dj onder de naam Hans van Houten bij de piraat Radio Centraal. Zenderbaas Rob Candy vroeg me laatst om weer achter de microfoon te gaan zitten voor het internetstation www.Radiocentraal.fm.
Het radiohart ging sneller kloppen en vanaf zaterdag 20 augustus presenteer ik het programma Alle 13 goed, tussen 11 en 12 uur. De zender Hollandspalet.nl brengt de show ook vanaf 15 uur. Op de bovenste foto zie je mij in actie voor radio Centraal in 1982 in de studio van Fred Zondag. Ik ben nog weinig veranderd.