Nieuw geluid bij Hollands Palet

Een nieuw geluid bij Hollands Palet op zondagochtend van 11.00 -13.00. Marco van Doorn zal zijn programma Glory of Gospel toevoegen aan de programmering.

Muziek waar je in blijft geloven, dat is het motto van dit radioprogramma. Trinity, Hanne de Vries, Matthijn Buwalda, Eline Bakker, Reyer, Marieke Sleurink, Marjolein Keijzer en vele anderen passeren de revue. De teksten gaan over God, het leven (als Christen), eigenlijk net als psalmen of gezangen, alleen dan in een ander jasje, legt Van Doorn uit. Dit programma maken we in eerste instantie voor God.

Marco zorgt ervoor dat de luisteraars niet alleen kunnen genieten muziek, maar hij houdt je ook op de hoogte van het laatste gospelnieuws, concerten en nieuwe releases.
Marco begon 16 jaar geleden bij het programma. Het programma wat zijn oorsprong heeft in Den Helder. Later is dit programma verhuisd naar de lokale Omroep Elburg en al snel werd het programma bij diverse omroepen uitgezonden.

Er komen ook regelmatig gasten in het programma. Zo bellen we met artiesten of organisatoren van concerten of festivals. Voor de coronatijd hadden we ook regelmatig live studiogasten. Helaas was dat de laatste tijd niet haalbaar, maar dat hopen we zeker weer op te pakken!

Naast het radioprogramma staat het laatste nieuws op onze site www.gloryofgospel.nl. Van Doorn is blij met het feit dat zijn vrouw de redactie voor haar rekening neemt. Het is mooi om dit samen te doen, aldus Marco. Je kunt zelf ook nieuws insturen via de website of mailen naar info (at) gloryofgospel.nl.
Volg ons ook op Twitter, Instagram, Facebook @gloryofgospel.

Het programma is iedere zondag van 11:00 – 13:00 te beluisteren via DAB+ of via https://www.hollandspalet.nl/luister-mogelijkheden/