Nieuws van de Radiowinkel!

Dit nieuwtje wil ik u niet onthouden. Roberts Radio, het befaamde radiomerk uit Engeland, komt met een nieuwe radio, de opvolger van de Revival iStream 3, de iconische retro jaren-50 alleskunner van de radiobouwer. Het bijzondere is echter dat de opvolger net iets minder kan, dan het huidige type. Dit komt door het wereldwijde chip-tekort, waardoor men het huidige model niet meer kan produceren. De iStream 3L zoals deze gaat heten, kan niet audiostreamen vanaf het netwerk, heeft geen Tidal en Amazon Music en kan via de USB alleen MP3 spelen en geen hoge kwaliteit audio (FLAC, WAV) zoals de huidige iStream 3.

Uiteraard wil Roberts zo snel mogelijk de nieuwe in de markt gaan zetten, waardoor de huidge nu in de aanbieding mag. Voor u geldt nog eens extra korting van 8% als u bij het kortingscodeveld de volgende code invult: robertsactie

De iStream 3 is een goed klinkende radio met digitale radio via DAB+ en WIFI internetradio, tevens Spotify Connect, Bluetooth ontvangst en afspelen vanaf NAS en USB sticks. Uiteraard gaat deze zo op het stopcontact, maar het bijzondere is ook dat deze ook een interne batterijlader heeft, waardoor geplaatste oplaadbare batterijen intern worden opgeladen. Dat hebben slechts weinig radio’s!

Sander Tinnemans
Radiowinkel.com