Happy Hour op Hollands Palet: Alle 14 Favoriet

Happy Hour op Hollands Palet: Alle 14 Favoriet

Oud-piratendj Hans van Houten presenteert wekelijks het ‘Happy Hour’ met als ondertitel ‘het snelste radioprogramma ter wereld. Een show om muzikaal dorstig van te worden, want je krijgt zomaar 14 platen voor de prijs van geen! Jouw favoriete hits uit de ’70’s, 80’s en 90’s.

Hans haalt alles uit de kast om dat rijke verleden te laten herleven.

De muziek komt van cd, vinyl en zelfs de aloude muziekcassette. De ‘Kim Wilde’ studio in Den Haag (’the city of love and peace’) ziet er nog net zo uit, als tijdens de gloriedagen van piraten als Radio Centraal en Hofstad Radio in de jaren tachtig. Er komt geen computer aan te pas!

Het is radio die je blij maakt: de Happy Hour. Elke zaterdag/zondag 15 uur op Hollands Palet.

Hans van Houten (1960) heeft een passie voor radio, sinds hij begon bij bekende Nederlandse piraten in Den Haag als Radio Centraal en Hofstad Radio.
In de jaren tachtig was Den Haag de radiostad van Nederland met honderden piraten.
Praten over de radio en het draaien van enkele van zijn favoriete nummers is een essentieel onderdeel van het leven van Hans van Houten.
“De dag dat ik stop met radio, is de dag dat ik stop met ademen.” Hij werkte als beroepsjournalist voor regionale radio (radio West, Rijnmond) en het landelijke netwerk NOS. Hans is ook schrijver: zijn artikelen zijn te lezen in het AD en andere kranten.
Hans van Houten woont in Den Haag, ‘de stad van vrede, liefde en goede muziek’. Zijn homestudio is beroemd vanwege het uitzicht op de skyline van de stad. Het beste ter wereld!
Hij wil met u ‘iets ouds, iets geleends, iets nieuws en iets blauws’ delen. “Dat is de lucht tussen ons en onze liefde voor muziek.”

 

Elke eerste van de maand is er een speciale editie: the Single Weekend. Producer Peter Laagdorp neemt dan 45-toerenplaatjes en 12 inches uit zijn gouden collectie mee. ,,Maak je oren vast schoon, dan hoor je het beter”, zegt deze pensionado.