Radio Amathusia

Radio Amathusia, een duurzaam geluid uit Gasselte in een duurzame gemeente Aa en Hunze, is er ook dit weekend weer met een groot aantal nieuwtjes.

Wilkens
Samensteller en presentator Geert Wilkens

Je kunt Radio Amathusia beluisteren op de zondagavond tussen 19.00 en 20.00 uur, via de webradio van Hollands Palet, én op maandag van 13.00 tot 14.00 uur. Bovendien zit de omroep, binnen de programmering van Hollands Palet, op de kabel van Den Haag Totaal, op DAB+ in een groot deel van Zuid-Holland en op 1485 kHz in West-Den Haag via de zender in Zoetermeer.logo radio Amathusia-01

Ook nu weer een uitzending met veel duurzame berichten: uít Nederland en vóór Nederland. Te veel om allemaal op deze plek te noemen en dat doen we ook niet. Gewoon luisteren dus naar deze wekelijkse uitzending!

Behalve veel duurzame nieuwtjes, hoor je bij Radio Amathusia bovendien platen die niet zo vaak worden gedraaid en waar soms het stof een beetje af moet. Deze zorgen eveneens met enige regelmaat voor positieve reacties van luisteraars, zelfs van andere, buitenlandse, omroepen.

In het eerste halfuur ligt de nadruk op muziek van Nederlandse (of Vlaamse) bodem; in het tweede halfuur gaan we verder de grens over.

https://www.amathusia.nl/