Andrea Schön nieuwste nummer: Zeit

De Belgische zangeres Andrea Schön onthult met trots haar nieuwste single “Zeit” In dit nummer reflecteert ze op de vergankelijkheid van het leven en benadrukt ze de kostbaarheid van zowel het huidige moment als de toekomst.
Voor de productie van “Zeit” heeft Andrea opnieuw samengewerkt met BDS-Music en gerenommeerd producer Bart De Spiegelaere.

De Spiegelaere is niet alleen bekend van succesvolle producties van verschillende Duitse artiesten, maar heeft ook hits gemaakt voor het populaire programma “Immer wieder sonntags”. De creatieve samenwerking tussen BDS en Andrea Schön komt perfect tot uiting in de productie van “Zeit”.

De visuele realisatie van de videoclip werd opnieuw toevertrouwd aan de ervaren M-Sound Pro van Marc Vanwelkenhuyzen en Mike Grondy  stond in voor de regie en ook hij had hij een rol in de videclip als leraar. Met “Zeit” kunnen luisteraars niet alleen muzikale uitmuntendheid verwachten, maar ook een visuele ervaring die de diepgaande boodschap van het nummer op een indrukwekkende manier benadrukt. De single wordt uitgebracht door het succesvolle label “Fiesta Records” (Andreas Rosmiarek).

Dit lied is nu te beluisteren op Radio Hollands Palet tijdens de non-stop carrousel.

Bron: “Willem de Bie Music Promotion”