Luister mogelijkheden

Internet RadioZoals je al ziet aan onze slogan hierboven (Méér dan webradio alleen!) zijn we niet alleen op Internet te beluisteren. Uiteraard kun je ons ook op veel internet radio’s vinden en op de pagina ‘Onze sponsors!’ staan veel van die systemen vermeld.


Radio Hollands Palet is óók te horen op Den Haag Totaal!
Den Haag Totaal is het 2e radiokanaal van Stadsomroep Den Haag. De zender is bedoeld voor doelgroepenradio en wordt aan externe radiomakers verhuurd. De zender biedt ook ruimte voor beginnende radiomakers en studentenradio. De zender is Online, via de kabel en de verschillende providers te ontvangen.


We hebben een mobiele app op Apple, Android en Amazon. Met de eigen app kun je luisteren naar ons station en nog veel meer! Download ‘m nu!


App op Android platform. Klik op het plaatje!
Klik op het logo!


Ook beschikbaar op het Amazon platform. Klik op het plaatje!
Radio Hollands Palet ook te horen op de middengolf in de omgeving Zoetermeer. De zender (KemaKoos AM) die het programma van ons doorgeeft,  gebruikt de frequentie 1485 kHz. Het vermogen is 1 Watt en de antenne is een vertical.

Overigens, de eigenaar van KemaKoos AM heeft de zender zélf gebouwd! Hier is een foto van de (buizen)zender voor de 1485 kHz.

Onze audio stream die je overal kunt vinden, heeft ook audio processing. Dat houdt in dat het audio signaal wat ‘mooier’ en voller wordt gemaakt.
Als je liever wil luisteren naar een ‘kaal’ signaal, dus zónder audioprocessing, gebruik dan deze stream: http://176.9.91.22:8000/ep1
(stream kopiëren en plakken in je browser, of klik op de afbeelding).


Natuurlijk is Radio Hollands Palet ook op veel Internet radio’s te horen!