Steun ons!

 

Sinds juni 2022 is vereniging De Muurkrant aangemerkt als ANBI instelling. Hierdoor zijn donaties en giften aftrekbaar van de belasting. Dus….

Voor donaties en giften: bankrekening NL93ABNA011.04.68.597 ten name van Vereniging de Muurkrant

Hollands Palet is een radiostation dat geen subsidie krijgt. Alle kosten worden betaald door vrijwilligers. Steun ons, om ons radiostation in de lucht te kunnen houden! Klik op één van de plaatjes hieronder! Alle kleine beetjes helpen! Als je wil adverteren op ons radiostation of op onze website, neem dan contact met ons op via sales@hollandspalet.nl

 

Doneren

Voor donaties en giften: bankrekening NL93ABNA011.04.68.597 ten name van Vereniging de Muurkrant
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Geldkist
Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Hollands Palet, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Hollands Palet ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Hollands Palet.

En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Hollands Palet ook GRATIS sponsoren? 

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Hollands Palet. Voor jou een kleine moeite, voor Hollands Palet zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Hollands Palet. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Hollands Palet hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Hollands Palet weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Hollands Palet is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Hollands Palet niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Hollands Palet

      PaidVerts        Honeygain