De Muzikale Tijd Machine met Bart van der Heuvel

We reizen 2 uur per week met de gebruikelijke items: De Rollator Hits Jaren: 70, 80, 90 en Zero’s. Maar ook het Top 40 item, Een nummer van 40 jaar geleden, met gelijk er achteraan een nummer uit het heden.De R.I.P Record Of The Day, De Artiesten Verjaardag Kalender, en we nemen ook een kijkje in de Muziek Geschiedenis van deze week.En natuurlijk Tijd Voor Vinyl, er ligt altijd wel een heerlijk stuk Vinyl op de Draaitafel bij ons.We kijken naar een album dat deze week 40 jaar geleden uitkwam, maar natuurlijk ook wat is er nieuw vandaag uit.

Vriendelijke groet, Bart van der Heuvel.

Klik hier voor de Facebook pagina van De Muzikale Tijd Machine!

Dinsdagavond LIVE van 19:00 – 21:00 uur!

Reis mee met Bart van der Heuvel. Met vaste items zoals De Rollator Hits, hoor de mooiste nummers uit de jaren 70, 80 90 en de Zero’s.
Sleutel woord in het programma is het getal 40, De Top 40 bijvoorbeeld, je hoort een nummer van 40 jaar geleden en gelijk er achter er 1 uit het heden, Langspeelplaat van de week, wat kwam er 40 jaar geleden uit, maar natuurlijk wat is er nieuw uit.
The R.I.P Record Of The Day, We staan stil bij een overleden artiest, maar de jarige artiesten komen natuurlijk ook aan bod. En The Beatles en The Rolling Stones mogen niet ontbreken. Vinyl hoort er natuurlijk ook bij, we draaien van de draaitafel.
Kortom De Muzikale Tijd Machine is een muzikale ervaring die je niet mag missen onder leiding van uw gediplomeerde Muzikale Tijd Reiziger: Bart van der Heuvel.
Kijk op de Facebook pagina: https://www.facebook.com/De-Muzikale-Tijd-Machine-439039976198962/