Oud Is Goud met Rico van Amstel

Van maandag t/m vrijdag houdt Rico van Amstel je gezelschap van 17:00 tot 18:00 uur met ‘Oud Is Goud’ op Radio Hollands Palet!
Je krijgt een muzikale vitamineboost met hits uit de 70’s, 80’s, 90’s en een enkel uitstapje naar de 60’s of recenter de 00’s. In Oud Is Goud is er ook aandacht voor de Geschiedenis van de dag, en de Verjaardagskalender met Elly van Loenen, en de muziek poll Take it or leave it.
Rico begon zijn radiocarrière in de jaren 90 bij Stadsradio Rotterdam wat in die dagen gold als de grootste lokale omroep van Nederland. Een tijdlang was dit zelfs de best beluisterde radiozender in het Rijnmondgebied. Rico was ook te horen op Stadsradio Den Haag, City FM Amsterdam en Radio NRG.

Van lokaal en publiek naar regionaal, nationaal en zelfs internationaal commercieel was Rico in de jaren die volgde een vaste waarde in programmeringen bij Coastline FM, Hot Radio, Radio 8FM, Decibel, Den Haag FM, JAMM FM, Holland FM in Spanje, Loopreizen Radio en 4EVER49 Radio.

Rico is niet alleen presentator. Ook technisch en redactioneel weet hij zijn mannetje te staan. Functies als station manager, programmaleider, music director, drive-in deejay (538, Veronica, Tros en Radio 10 Gold) en voice-over zijn hem niet vreemd. In die laatste hoedanigheid produceert hij commercials (reclameboodschappen), promo’s en jingles. Daarnaast is Rico professioneel stemacteur. Een media-duizendpoot die zijn weg gevonden heeft naar Radio Hollands Palet.