Raimond Dex brengt single “Heute Nacht”

Raimond is opgegroeid in Bellingwolde, (provincie Groningen). In deze grensstreek is de Schlager erg populair en daardoor kwam hij al op jonge leeftijd met de Duitstalige muziek in aanraking. Raimond schrijft en zingt moderne Schlagerpop.

Hij liet een van de nummers weer door Martin Sterken produceren en het resultaat is “Heute Nacht”, een moderne Popschlager, dat helemaal past in de huidige Duitse schlagerscene. Het gaat over een liefde tussen twee mensen. Een van de twee was nog niet toe aan een vaste relatie. Maar na een tijd alleen te zijn geweest, is het nu duidelijk. Daarom wordt de liefde vanaf vanavond gevierd in de stad. En ontwaken ze in de ochtend weer samen.

Raimond neemt met zijn lied “Heute Nacht” deel aan ‘Die Stauferkrone’ op 6 april 2024 in Donzdorf. Dit is een internationale schlagerwedstrijd voor artiesten en songwriters. Er is een publieksjury en een jury met gerenommeerde vakmensen, waaronder Ralph Siegel, de componist van verschillende Duitse hits, waaronder ‘Ein bißchen Frieden’ van Nicole. In de pauze treed de populaire Duitse schlagerzanger Bernhard Brink op.

Raimond vindt het een grote eer dat hij als Nederlander wederom is uitgekozen voor de finale van een schlagerwedstijd.

Dit lied is nu te beluisteren op Radio Hollands Palet tijdens de non-stop carrousel.

Bron: Willem de Bie Music Promotion