Rob op woensdag!

Het resulteerde al snel in het opstarten van een aantal piratenstations in zijn woonplaats Deventer. Echter, dankzij een zeer fanatieke lokale politieagent duurde dat allemaal veel te kort, wat trouwens ook gold voor andere pogingen.

Helaas… een radiostad met een aantal goede piraten zoals bijvoorbeeld Nijmegen zou Deventer nooit worden..

Toen kwamen er – we hebben het nu over begin jaren 90 – de legale lokale radiostations, maar om verschillende redenen stopte dat na een aantal jaren ook.

Na een relatief lange periode niet veel met radio bezig te zijn geweest, heeft Rob in 2016 voorzichtig zijn oude passie weer opgepakt en is begonnen met een uurtje radio op een lokaal radiostation in de achterhoek. Dat groeide uit naar “Rob op Woensdag, een zgn. syndicated radioprogramma waarin je muziek hoort uit 5 (eigenlijk 6) decennia popmuziek.

Het radioprogramma “Rob op woensdag” wordt inmiddels op meerdere radiostations uitgezonden in Nederland, België en in Thailand!

Rob is in het verleden te horen geweest op piratenstations met welluidende namen als “Radio Actueel”, “City Star Radio” en “Radio Continu”. Daarnaast heeft hij als bestuurslid, technicus en DJ gewerkt voor het destijds immens populaire lokale radiostation “Deventer FM “en heeft hij een muziekprogramma gemaakt voor “Achterhoek FM”.

Vanaf 6 maart 2024 is Rob op woensdag iedere week te beluisteren tussen 15:00 en 17:00 uur.